Dagbesteding

Unieke dagbesteding: Kun je niet (meer) werken of naar school? Dan is Dagbesteding Hertenkamp Enkhuizen misschien wel iets voor jou. Het is een geweldige plek wie het liefst buiten is, contact met dieren fijn vinden en zich nuttig willen maken. Dieren voeren, stallen verschonen, het erf netjes houden, het kan allemaal. Ben je meer een keukenprins(es)? Dan is de Theetuin iets voor jou! De techneuten kunnen hun ei helemaal kwijt bij het onderhoud- en reparatiewerk. En wie creatief aangelegd is, maakt de mooiste dingen aan de gezellige koffietafel.

Het belangrijkste is dat iedereen zich thuis voelt en met zinvolle dagbesteding iets doet wat hij of zij leuk vindt.

Voor wie? Dagbesteding is bedoeld voor iedereen met een zorgindicatie. Ben je inwoner van de gemeente Enkhuizen, dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen zonder de WMO-procedures te hebben doorlopen. Neem contact op met Susanne Knollenburg 0228-320310.

Jezelf zijn: Wij vinden het belangrijk, dat deelnemers hier zichzelf mogen zijn en het naar het zin hebben. Zo zijn er deelnemers die juist met dieren willen werken, heel technisch zijn, creatief zijn met houtbewerking of in de keuken en de bediening bij de Theetuin helpen.

Professioneel: Hertenkamp Enkhuizen is een professionele zorgaanbieder. De dagbesteding voldoet aan gestelde normen en kwaliteitszorg van ‘Landbouw & Zorg’. De begeleiders zijn gecertificeerde professionele medewerkers.

De zorg-/hulpvraag van de deelnemer staat bij ons centraal en is leidend voor de begeleiders. Wij bieden een dag-/week structuur en een betekenisvolle invulling van de dag. We geven volop aandacht aan de cliënt om hem/haar te stimuleren en te ondersteunen bij de ontwikkeling en het verwerven van (nieuwe) vaardigheden.

factsheet dagbesteding
Klachtenregelement Landzijde
Heb je een klacht, wat kun je dan doen?

Wil je ons team komen versterken bij de dagbesteding?
Jij bent van van harte welkom!

Neem contact op met Susanne Knollenburg 0228-320310 of susanne@hertenkampenkhuizen.nl