Dagbesteding

Unieke dagbesteding: Onze kinderboerderij is dé plek voor mensen die het liefst buiten zijn, contact met dieren fijn vinden en zich nuttig willen maken. Je kunt meehelpen bij het voeren van de dieren, verschonen van de stallen en socialiseren van de dieren. Ben je heel technisch, dan is het onderhouden van het groen en het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden rondom het terrein echt iets voor jou. Of ben jij een echte keukenprins(es) en houd je van omgaan met mensen? Onze Theetuin is een plek waar je aan de slag kunt in de bediening en de bereiding van verschillende gerechten en drankjes.

Het belangrijkste is dat iedereen zich thuis voelt en met zinvolle dagbesteding iets doet wat hij of zij leuk vindt.

Voor wie? Dagbesteding is bedoeld voor iedereen met een zorgindicatie. Ben je inwoner van de gemeente Enkhuizen, dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen zonder de WMO-procedures te hebben doorlopen. Neem contact op met Susanne Knollenburg 0228-320310.

Jezelf zijn: Wij vinden het belangrijk, dat deelnemers hier zichzelf mogen zijn en het naar het zin hebben. Zo zijn er deelnemers die juist met dieren willen werken, heel technisch zijn, creatief zijn met houtbewerking of in de keuken en de bediening bij de Theetuin helpen.

Professioneel: Hertenkamp Enkhuizen is een professionele zorgaanbieder. De dagbesteding voldoet aan gestelde normen en kwaliteitszorg van ‘Landbouw & Zorg’. De begeleiders zijn gecertificeerde professionele medewerkers.

De zorg-/hulpvraag van de deelnemer staat bij ons centraal en is leidend voor de begeleiders. Wij bieden een dag-/week structuur en een betekenisvolle invulling van de dag. We geven volop aandacht aan de cliënt om hem/haar te stimuleren en te ondersteunen bij de ontwikkeling en het verwerven van (nieuwe) vaardigheden.

Regelmatig zoeken we nieuwe collega’s

factsheet dagbesteding
Klachtenregelement Landzijde
Heb je een klacht, wat kun je dan doen?

Wil je ons team komen versterken bij de dagbesteding?
Jij bent van van harte welkom!

Neem contact op met Susanne Knollenburg 0228-320310 of susanne@hertenkampenkhuizen.nl