Word een Vriend

De Vrienden laten zien dat ze Hertenkamp Enkhuizen’ waarderen. Ze zijn onze ambassadeurs en ondersteunen het bezoekerscentrum financieel met een structurele of een éénmalige gift. Nog leuker is het om een dier te adopteren. U helpt mee aan de ontwikkeling van deze prachtige plek in Enkhuizen, waar kinderen en volwassenen in contact komen met allerlei boerderijdieren, spelen en ontdekken in de natuur en genieten van educatieve lessen en activiteiten.

Hoe werkt het? download hier het sponsorformulier
U kiest zelf het doel en de wijze van donatie door het formulier in te vullen.
U kunt ook rechtstreeks een bedrag storten: IBAN: NL74 ABNA 0825 4573 94 t.n.v. Stichting Natuur- en Milieu Educatie Enkhuizen e.o. m.v.v. gift of donatie.

*Bedrijven en organisaties die sponsoren vanaf € 500,00 per jaar, krijgen zolang de afspraak loopt, een bordje met bedrijfsnaamvermelding in het centrum.

Voor meer informatie over de adoptie/donatie en gift mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@hertenkampenkhuizen.nl of 0228 – 320310.

Handig om te weten: Hertenkamp Enkhuizen heeft een ANBI status van de belastingdienst: RSIN/fiscaal 807969151; Het bedrag is daardoor aftrekbaar voor de belasting.