Feestjes en partijtjes

Een verjaardag, teamuitje, familiedag of ‘gewoon’ gezellig met vrienden afpreken? Bij Hertenkamp Enkhuizen ben je aan het juiste adres! Aan de rand van de stad Enkhuizen, omgeven door groen, onze glooiende hertenweide en de dieren van de kinderboerderij om je heen. Hertenkamp Enkhuizen is een unieke locatie voor een onvergetelijke dag! We bieden verschillende arrangementen aan, van alleen het huren van een van onze ruimtes tot een volledig verzorgd feest. Uiteraard is het ook mogelijk om zakelijk onze ruimtes te huren voor workshops, cursussen en vergaderingen.

  • Onze educatieve ruimte is te huren vanaf € 55 (excl. catering) per dagdeel: ochtend, middag, of avond.
  • Voor het huren van de gehele Theetuin (evt. incl. keuken) beginnen onze arrangementen bij € 82.50 per dagdeel (excl. catering).

We overleggen graag persoonlijk over je wensen. Een ruimte wordt speciaal voor jullie gereserveerd. Voor het bespreken van een feestje neem contact op: email info@hertenkampenkhuizen.nl of bel tel. (0228) 320 310.

Kinderfeestjes!

Hertenkamp Enkhuizen is dé plek voor Kinderfeestjes. We hebben een gevarieerd aanbod, er is voor elke leeftijd wel wat. Een Do-It-Yourself feestje begint al bij € 45, maar er zijn ook uitgebreide arrangementen zoals een echt Kinderboerderijfeest (€ 125).

Bij een kinderfeestje zit altijd inbegrepen:

  • Een gereserveerde plek voor het feest (bijv: de educatieve ruimte, het terras, kinderboerderij, e.e.a. afhankelijk van beschikbaarheid);
  • Voor ieder kind limonade met iets lekkers erbij;
  • 1x koffie/thee voor de ouders/begeleiders;

Je kunt het aanbod verder aanvullen met catering, voeren van de dieren (indien mogelijk) of educatieve materialen (zoekkaarten, kleurplaten, etc.).

Bekijk hieronder ons aanbod voor kinderfeesten en partijen. We overleggen graag persoonlijk over je wensen. Voor het bespreken van een kinderfeestje neem je contact op met Ofra Carmi, ofra@hertenkampenkhuizen.nl tel. (0228) 320 310.