Feestjes en partijtjes

Een verjaardag, teamuitje, familiedag of ‘gewoon’ gezellig met vrienden afpreken? Bij Hertenkamp Enkhuizen ben je aan het juiste adres! Aan de rand van de stad Enkhuizen, omgeven door groen, onze glooiende hertenweide en de dieren van de kinderboerderij om je heen. Hertenkamp Enkhuizen is een unieke locatie voor een onvergetelijke dag! We bieden verschillende arrangementen aan, van alleen het huren van een van onze ruimtes tot een volledig verzorgd feest. Uiteraard is het ook mogelijk om zakelijk onze ruimtes te huren voor workshops, cursussen en vergaderingen.

  • Onze educatieve ruimte is te huren vanaf € 57,50 (excl. catering) per dagdeel: ochtend/middag.
  • Voor het huren van de gehele theetuin en/of terras beginnen onze arrangementen bij € 85,00 per dagdeel (excl. catering). Let op: deze vanaf-prijs is van toepassing buiten het seizoen op gesloten dagen.
  • Hertenkamp Enkhuizen is ‘s avonds in principe niet open. Daarom gelden er voor avond-verhuur altijd afwijkende prijzen en voorwaarden. Neem hiervoor contact met ons op.

We overleggen graag persoonlijk over je wensen. Een ruimte wordt speciaal voor jullie gereserveerd. Voor het bespreken van een feestje neem contact op: email theetuin@hertenkampenkhuizen.nl of bel tel. (0228) 320 310.

Kinderfeestjes!

Hertenkamp Enkhuizen is dé plek voor Kinderfeestjes. Je kunt onderstaand aanbod aanvullen met catering en/of educatieve materialen (zoekkaarten, kleurplaten, etc.).

We overleggen graag persoonlijk over je wensen. Voor het bespreken van een kinderfeestje neem je contact op met  theeuin@hertenkampenkhuizen.nl of tel. (0228) 320 310.