Werken bij …

Op zoek naar een baan, stage of vrijwilligerswerk? Kies je voor Hertenkamp Enkhuizen, dan kies je voor een dynamisch team van gemotiveerde collega’s met een groen hart. Je kunt solliciteren op vacatures die open gesteld zijn of stuur een open sollicitatie naar: info@hertenkampenkhuizen.nl

Vacatures

Januari 2023 – beheerder Terreinen en gebouwen voor 16 uur/week (dagen in overleg).
Op onze prachtige locatie is een vacature voor een beheerder gebouwen en terreinen, incl. groenvoorzieningen. Heb jij twee rechterhanden en een groen hart? dan is deze functie op je lijf geschreven!
klik hier voor de functieomschrijving. Reageren? Stuur je sollicitatiebrief + CV o.v.v. “vacature beheerder” uiterlijk vrijdag 20 januari naar info@hertenkampenkhuizen.nl. Wil je meer informatie neem voor vragen contact op met Bart van Berkel: 06-13245237.
De sollicitatiegesprekken worden vanaf maandag 23 januari gepland.

Stage bij Hertenkamp Enkhuizen

Stagiairs zijn bij Hertenkamp Enkhuizen altijd welkom. Volg je een beroepsopleiding (VMBO/ MBO) dierenverzorging of cultureel/maatschappelijk werk, dan heb je kans op een stageplek bij ons. Ook leerlingen van het middelbaar onderwijs zijn welkom voor een maatschappelijke stage. Heb je belangstelling? Neem contact met ons op: info@hertenkampenkhuizen.nl.

Voor de opleiding dierenverzorging is Hertenkamp Enkhuizen een gecertificeerd stagebedrijf voor haar kinderboerderij en de tuinen. De vacatures staan jaarlijks op de site van SBB, waarbij de scholen zijn aangesloten. Via deze site zijn we vindbaar en weet je of er nog een plek te krijgen is. Direct zelf een plek vragen, kan natuurlijk altijd via onze contactgegevens.

Wil je voor onze educatieve activiteiten een stage komen doen? Of bij onze vakantie-activiteiten en evenementen?

Maatschappelijke stage?
Voor veel scholen verzorgt Vrijwilligerspunt.nl de stageplekken. Daar hoor je op school dan meer over. Als de school aangeeft, dat je zelf een stageplek moet vinden, dan kun je natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons opnemen.