Werken bij …

Op zoek naar een baan, stage of vrijwilligerswerk? Kies je voor Hertenkamp Enkhuizen, dan kies je voor een dynamisch team van gemotiveerde collega’s met een duurzaam en sociaal hart. Je kunt solliciteren op vacatures die open gesteld zijn of stuur een open sollicitatie naar: info@hertenkampenkhuizen.nl

Vacatures

Wij hebben momenteel een vacature voor een medewerker in onze horeca “De Theetuin” (6-16 uur/week). Stuur je CV en motivatie naar de locatieleider Susanne Knollenburg-Schep: susanne@hertenkampenkhuizen.nl. Ook voor meer informatie kunt u met haar contact opnemen.
Functieprofiel Food en Beverage Medewerker

Stage bij Hertenkamp Enkhuizen

Stagiairs zijn bij Hertenkamp Enkhuizen altijd welkom. Volg je een beroepsopleiding (VMBO/ MBO) dierenverzorging of cultureel/maatschappelijk werk, dan heb je kans op een stageplek bij ons. Ook leerlingen van het middelbaar onderwijs zijn welkom voor een maatschappelijke stage. Heb je belangstelling? Neem contact met ons op: info@hertenkampenkhuizen.nl.

Voor de opleiding dierenverzorging is Hertenkamp Enkhuizen een gecertificeerd stagebedrijf voor haar kinderboerderij en de tuinen. De vacatures staan jaarlijks op de site van SBB, waarbij de scholen zijn aangesloten. Via die website zijn we vindbaar en weet je of er nog een plek te krijgen is. Direct zelf een plek vragen, kan natuurlijk altijd via onze contactgegevens.

Wil je voor onze educatieve activiteiten een stage komen doen? Of bij onze vakantie-activiteiten en evenementen? Wil je een afstudeerscriptie schrijven en heb je onze organisatie op het oog? Neem gewoon eens contact op voor een oriënterend gesprek.

Maatschappelijke stage?
Voor veel scholen verzorgt Vrijwilligerspunt.nl de stageplekken. Daar hoor je op school vast meer over. Ook wij bieden via hen stageplekken aan. Als de school aangeeft, dat je zelf een stageplek moet vinden, dan kun je natuurlijk altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.