Werken bij …

Op zoek naar een baan, stage of vrijwilligerswerk? Kies je voor Hertenkamp Enkhuizen, dan kies je voor een dynamisch team van gemotiveerde collega’s met een duurzaam en sociaal hart. Je kunt solliciteren op vacatures die open gesteld zijn of stuur een open sollicitatie naar: info@hertenkampenkhuizen.nl

Vacatures

Vacature Schooltuin Educatie (schooltuin juf/meester) 16 uur/week per 1 maart 2024

Deze functie heeft een seizoensgebonden karakter. Het betreft het in eerste instantie een vacature van maart t/m oktober. Jij maakt de vertaalslag naar natuur (processen, kringlopen, het weer) en gezonde voeding waarbij het eten van de eigen geoogste groenten centraal staan. Leren in een levensechte situatie, voldoening en plezier beleven zijn kernbegrippen van de schooltuinen.
klik hier voor de volledige functieomschrijving en uitgebreide informatie

Per 1 april komen er nog een aantal vacatures vrij

  • Schooltuin assistent -7 uur/week (april-oktober)
  • Educatief medewerker – 18 uur/week
  • Communicatiemedewerker – 12 uur/week

Neem contact op met Bart van Berkel voor nadere informatie.

Stage bij Hertenkamp Enkhuizen

Stagiairs zijn bij Hertenkamp Enkhuizen zeer welkom. Hertenkamp Enkhuizen een gecertificeerd stagebedrijf voor o.a. de kinderboerderij en de dagbesteding. Volg je een beroepsopleiding (VMBO/ MBO) dierenverzorging of cultureel/maatschappelijk werk, dan heb je kans op een stageplek bij ons.

Ook voor een Afstudeerscriptie heb je bij onze organisatie diverse mogelijkheden (communicatie, bedrijfsontwikkeling, diermanagement, zorg op maat etc.) . Neem gewoon eens contact op voor een oriënterend gesprek.

Maatschappelijke stage – Je kunt bij diverse bedrijfstaken stage lopen: evenementen, vakantieactiviteiten, dieren verzorgen, theetuin.

Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op.