Bezoekerscentrum

Het centrum biedt onderdak aan de prachtige kinderboerderij (‘Syngentahoeve’) en een fraai Natuur Milieu en Educatie (NME) centrum . De naastgelegen heemtuin is uniek, met een groot scala aan ‘wilde’ planten waarmee de biodiversiteit extra aandacht krijgt.

Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Houd vooral onze activiteitenkalender in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

In de serre kun je onder het genot van een kop koffie/thee  genieten van het uitzicht op de dieren op de hertenweide en de kinderboerderij,  de wandelaars langs de Groene Wierdijk, en de grote paardenkastanje op het plein.

Huur ruimte:
Wil je in gezins- of verenigingsverband van onze prachtige locatie genieten? Het is mogelijk om het gebouw of een deel daarvan te huren. Stuur een e-mail naar niko@hertenkampenkhuizen.nl

Het is een plek waar je even helemaal tot rust kan komen genietend van de mooie natuur. Waar je met (klein)kinderen heerlijk kunt knuffelen met de dieren in de kinderboerderij. Voor de jonge bezoekers is er binnen genoeg te beleven, zo is er een educatieve speelhoek, en staan er opgezette dieren die ze van heel dichtbij kunnen bekijken. Buiten kunnen ze lekker actief zijn in de natuurspeeltuin.