Bezoekerscentrum

Hertenkamp Enkhuizen biedt onderdak aan een prachtige kinderboerderij en een fraai Natuur Milieu en Educatie (NME) centrum . De op het terrein aangelegde natuurtuin is uniek, met een groot scala aan ‘wilde’ planten waarmee biodiversiteit extra aandacht krijgt.

Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Houd vooral onze activiteitenkalender in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

In de Theetuin kun je onder het genot van een kop koffie/thee genieten van het vrije uitzicht op de dieren op de hertenweide en de wandelaars langs de 400 jaar oude zeemuur.

Huur ruimte:
Wil je in gezins- of verenigingsverband van onze prachtige locatie genieten? Het is mogelijk om een ruimte bij ons te huren. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@hertenkampenkhuizen.nl.

Het is een plek waar je even helemaal tot rust kan komen, genietend van de mooie natuur. Waar je met (klein)kinderen heerlijk kunt knuffelen met dieren in de kinderboerderij. Voor jonge bezoekers is er binnen genoeg te beleven, zo is er een educatieve speelhoek, en staan er opgezette dieren die ze van heel dichtbij kunnen bekijken. Buiten kunnen ze lekker actief zijn in de natuurspeeltuin.