Update en oproep

Beste vrijwilligers van Hertenkamp Enkhuizen,

Na een hele tijd van impasse, gaan we (eindelijk) eens flink uitpakken! Ons eerste evenement van dit jaar is op zondag 3 oktober “Dierendag” en onze allereerste “Herfstmarkt” is op zondag 7 november. En we kunnen nog wel wat hulp gebruiken 😊.

De zomervakantie is voorbij en we zijn weer begonnen met het scholenwerk. De klassen uit Enkhuizen en de hele regio komen hier op excursie, kinderboerderijbezoek, speurtocht, op de schooltuin of doen onderzoek in de natuurtuin. Naast het scholenwerk worden vakantieactiviteiten, cursussen en workshops georganiseerd en in de planning staan nu dus ook evenementen. Dit is nog een jonge tak van sport voor ons. Op dit prachtige terrein is het ons (vanwege corona) nog niet echt gelukt om grote publieksactiviteiten te organiseren, maar nu zijn we er helemaal klaar voor!

Voor de evenementen zijn we op zoek naar wat extra ondersteuning, daarom deze oproep: We zoeken mensen die ons willen verstreken bij de uitvoering van (grotere) publieksactiviteiten. Wij denken aan een taak als gastheer/vrouw, assisteren bij workshops, hand-en-span diensten, de aankleding verzorgen (bijv. voor kerst), etc. Vind je leuk om ons hierbij (incidenteel) mee te helpen? Of ken je nog iemand in je netwerk die leuk kan schminken, muziek maken of met natuurlijke materialen kan knutselen? laat me dat dan weten ofra@hertenkampenkhuizen.nl. Met zijn allen zijn we sterk.

Noteer alvast deze 2 data: zondag 3 oktober dierendag en zondag 7 november herfstmarkt, In je agenda. Je bent van harte welkom ook zonder een taak te hebben.