Schooltuin Enkhuizen

De voorbereiding van het nieuwe seizoen is in volle gang. Het veld is gemeten, teeltplan is klaar en straks beginnen we met de verdeling van de tuintjes. Op de schooltuintjes in het Schootsveld hebben wij dit schooljaar weer een aantal lestuintjes vrij. Deze tuintjes willen we graag aanbieden aan mensen die zin en tijd hebben om te (leren) tuinieren, om het eens uit te proberen. Wij leveren een tuintje, de gereedschappen, groenten en bloemen (naast wat u zelf meebrengt), maar bovenal: wij gooien niemand in het diepe; tuinieren kun je leren, dat is onze specialiteit.

Moet u door de corona-maatregelen ook thuis werken? Heeft u daarbij de behoefte om er even uit te gaan, even iets anders te doen, de (werk)dag te onderbreken? En heeft het zelf opkweken van groenten en bloemen u altijd al iets geleken, maar kwam het er niet van? Vanaf 8 april ligt hier uw kans om in je eigen tuintje wat gewassen op te kweken en daarna op te eten. Voor € 25 kunt u dit seizoen een tuintje bij ons huren, met alles wat voor tuinieren nodig is.

De werkdagen zijn donderdag en vrijdag (9 – 16 uur); tijdens de schoolvakanties op de woensdagmiddag. We hebben ruim 50 tuintjes te vergeven. Op = Op. De inschrijving stopt op zondag 7 maart, 13:00 uur. Vragen en al aanmelden kan bij Mieke: schooltuinen@hertenkampenkhuizen.nl