Doorlopende activiteiten

De hele zomer is er van alles te beleven in het Hertenkamp: Uiteraard lekker dieren kijken en knuffelen in de kinderboerderij, een wandeling maken in de natuurtuin, op het terras genieten van iets lekkers én het prachtige uitzicht over de hertenweide. Maar je kunt lekker actief met je (klein)kind een speurtocht doen, het ‘levende kippenbord’ spelen of meedoen aan een van de vele activiteiten. In de Expositieruimte wordt de hele zomer een foto-tentoonstelling van lokale natuurfotografen getoond. De toegang is gratis.

Wat is er zoal te doen? Alle dagen zijn er doorlopende activiteiten: verkrijgbaar aan de balie. Reservering is doorgans niet nodig

  • GPS ontdekkingstocht: € 7.50 Leuk voor een groepje het hele gezin of (groot)ouder/kind. Een leuke wandeling in en om het Wilhelminaplantsoen met behulp van een GPS-apparaat, waarbij je leuke weetjes over de omgeving ontdekt.
  • Vlinders in de Tuin: € 1.- Speurtocht in de natuurtuin voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Vlinder super code-puzzel: € 1,-Voor kinderen vanaf 8 jaar wordt de vlinderspeurtocht uitgebreid met een Kraak de Code-puzzel.
  • Levend Kippenbord: € 5,- haal de speltas bij de balie. Voor het hele gezin! Met de opzet van het bekende Ganzenbord is er een spelbord over het hele terrein en de natuurtuin uitgezet. Speel het spel, strijd tegen elkaar en ontdek onderweg kippenweetjes en onze prachtige natuurtuin.