De zomervakantie

Hertenkamp Enkhuizen bruist van het jonge leven, na de kuikentjes en de lammetjes zijn nu ook de kalfjes van de herten geboren. Vier jonge gezonde bambies op de hertenweide. Je kunt in de Theetuin van het prachtige uitzicht op de dierenweide genieten van een kopje koffie, een heerlijk gebakje, frisdrank, een ijsje, of zelfs een kleine lunch. De Theetuin en het terras zijn op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag open. In de Educatieve ruimte hangt deze zomer de fototentoonstelling “Vlinders en Libellen” van Rob Webeling.

De hele zomer lang doorlopende activiteiten, die tijdens openingstijden zelfstandig gedaan kunnen worden. Zomertas vol avonturen; Een tas vol met materialen en doe-kaarten om samen te spelen, te doen en te ontdekken. Leuk voor gezinnen met kinderen va. 4 – 11 jaar. De GPS ontdekkingstocht is een leuke wandeling in het Wilhelminaplantsoen met behulp van een gps-apparaat, waarbij je leuke weetjes ontdekt. Leuk om te te te doen en te ontdekken met kinderen vanaf 8 jaar. En in de natuurtuin is er een speelse speurtocht uitgezet: Vlinders in de tuin. Kinderen vanaf 3 jaar gaan enthousiast vlinders zoeken. Het zijn leuke activiteiten om met het hele gezin te beleven. Alles staat al voor je klaar!

Hiernaast worden elke week workshops en activiteiten georganiseerd. kijk in de agenda voor aanvullende informatie en opgave.